تحقیق در مورد توسعه کمي وکيفي فرآورده

تحقیق در مورد توسعه کمي وکيفي فرآورده
تحقیق, تحقیق در مورد توسعه کمي وکيفي فرآورده, توسعه, توسعه کمي وکيفي فرآورده, دانلود تحقیق در مورد توسعه کمي وکيفي فرآورده, فرآورده, کمي, مورد, وکيفي

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد توسعه کمي وکيفي فرآورده
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 19 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
2‏توسعه ‏کمي وکيفي فرآورده‌هاي گوشتي کم چرب‏در دو دهه اخير شيوه مصرف غذا به کلي تغيير ‏کرده و افراد بيشتر تمايل به مصرف غذاهاي کم چرب پيدا کرده اند به طوري که يکي از ‏فاکتورهاي انتخاب غذا از طرف مصرف کنندگان کم چرب بودن آن ها مي باشد‏در دو دهه اخير شيوه مصرف غذا به کلي تغيير کرده و افراد بيشتر تمايل به مصرف ‏غذاهاي کم چرب پيدا کرده اند به طوري که يکي از فاکتورهاي انتخاب غذا از طرف مصرف ‏کنندگان کم چرب بودن آن ها مي باشد. و علت آن رابطه بين مصرف چربي زياد در بروز ‏بعضي از بيماري ها مثل چاقي, بيماري هاي قلب وعروق, سرطان و ديابت مي باشد. از اين ‏رو انجمن قلب امريکا و انجمن سرطان امريکا و ديگر سازمان هاي بهداشتي دريافت چربي ‏وکلسترول کم را در رژيم غذايي روزانه به منظور جلوگيري از بيماري هاي فوق توصيه مي ‏کنند . بنا بر پيشنهاد آن ها نبايد بيش از ‏۳۰‏ درصد انرژي رزيم غذايي روزانه از چربي ‏ها باشد بعلاوه چربي هاي اشباع نبايد بيش از ‏۱۰‏ درصد کل انژري روزانه را تامين ‏کنند.. مطالعات در اين زمينه نشان مي دهد که کاهش مصرف چربي احتمال ابتلاء به ‏بيماري هاي قلبي را تا ‏۲۰‏ درصد کاهش مي دهد. از طرفي بيشتر مصرف کنندگان که خواهان ‏کاهش وزن و کنترل کالري رژيم خود مي باشند طالب غذاهاي کم چرب مي باشند، از اينرو ‏اخيرا رقابتي شديد در ميان صاحبان صنايع گوشتي براي توليد فرآورده هاي گوشتي کم چرب ‏از جمله همبرگر و انواع سوسيس وکالباس بوجود آمده است. بهمين خاطر سياست هاي مختلفي ‏به منظور کاهش چربي با حفظ طعم و بافت مناسب در فرآورده هاي توليدي خود نموده اند ‏که کاري مشکل مي باشد. در اين مقاله از چگونگي کاهش چربي و توليد فرآورده هاي گوشتي ‏کم چرب در مقايسه با فرآورده هاي مشابه داراي ‏۲۰‏ درصد چربي با همان طعم و مزه و ‏بافت بطور مختصر شرح داده مي شود. ‏لازم به يادآوري است که اصطلاح مواد غذايي کم ‏چرب در اين مقاله آزادانه انتخاب شده است و با پيشنهاد در مورد محصولات کم چرب که ‏توسط دپارتمان کشاورزي امريکا ارائه شده و به محصولاتي اطلاق مي گردد که ميزان چربي ‏آن ها ‏۳‏ گرم يا کمتر در هر سرونيگ و در ‏۱۰۰‏ گرم محصول باشد معادل نمي باشد، اينگونه ‏محصولات بايد برچسب گذاري شوند و مشخصات آن ها روي محصول نوشته شود. مثلا همبرگر کم ‏چرب : ترکيب شامل : آب، صمغ و يا گوشت گوساله چرخ کرده کم چرب با x ‏در صد چربي. ‏اولين بار کمپاني مک دونالد مبادرت به توليد همبرگرهاي کم چرب نمود. ● ‏شيوه هاي ‏کاستن چربي: ‏ساده ترين روش جدا کردن چربي ازگوشت قبل از چرخ کردن مي باشد ولي
 

  • رازداري 1

    1دانلود رازداري 1رازداريرازداري 1 رفتن به سایت اصلی رازداري 1 لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد اسلاید : 34 اسلاید  قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :   بسم…

  • تحقیق در مورد سید احمد خمینی 8ص

    تحقیق در مورد سید احمد خمینی 8ص 8ص, احمد, تحقیق, تحقیق در مورد سید احمد خمینی 8ص, خمینی, دانلود تحقیق در مورد سید احمد خمینی 8ص, سید, سید احمد خمینی 8ص, مورد رفتن به سایت اصلی تحقیق در مورد سید…

  • تحقیق در مورد ميوه هاي گرمسيري و نيمه

    تحقیق در مورد ميوه هاي گرمسيري و نيمه تحقیق, تحقیق در مورد ميوه هاي گرمسيري و نيمه, دانلود تحقیق در مورد ميوه هاي گرمسيري و نيمه, گرمسيري, مورد, ميوه, ميوه هاي گرمسيري و نيمه, نيمه, هاي, و رفتن به سایت…

  • تحقیق در مورد فلسفه نظري تاريخ 25ص

    تحقیق در مورد فلسفه نظري تاريخ 25ص 25ص, تاريخ, تحقیق, تحقیق در مورد فلسفه نظري تاريخ 25ص, دانلود تحقیق در مورد فلسفه نظري تاريخ 25ص, فلسفه, فلسفه نظري تاريخ 25ص, مورد, نظري رفتن به سایت اصلی تحقیق در مورد فلسفه…

  • تحقیق در مورد پلیمر

    تحقیق در مورد پلیمر پلیمر, تحقیق, تحقیق در مورد پلیمر, دانلود تحقیق در مورد پلیمر, مورد رفتن به سایت اصلی تحقیق در مورد پلیمر لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و…

  • بررسي علل و انگيزه جوانان را به رشته هاي فني و حرفه اي

    انگيزهايبررسيبررسي علل و انگيزه جوانان را به رشته هاي فني و حرفه ايبهجوانجوانانحرفهدانلود بررسي علل و انگيزه جوانان را به رشته هاي فني و حرفه ايرارشتهعللفنيهايو رفتن به سایت اصلی بررسي علل و انگيزه جوانان را به رشته هاي فني…

  • پاورپوینت در مورد استخراج دینامیک کامل سیستم هلی کوپتر و طراحی کنترل کننده های پیشرفته و کلاسیک

    پاورپوینت در مورد استخراج دینامیک کامل سیستم هلی کوپتر و طراحی کنترل کننده های پیشرفته و کلاسیک استخراج دینامیک کامل سیستم هلی کوپتر و طراحی کنترل کننده های پیشرفته و کلاسیک, پاورپوینت در مورد استخراج دینامیک کامل سیستم هلی کوپتر…

  • مقاله ارگونومي و اهميت آن در جامعه

    آنارگونوميارگونومي و اهميت آن در جامعهاهميتجامعهدانلود مقاله ارگونومي و اهميت آن در جامعه 11 صدرمقالهمقاله ارگونومي و اهميت آن در جامعهو رفتن به سایت اصلی مقاله ارگونومي و اهميت آن در جامعه لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع…

  • پاورپوینت در مورد نحوه تهیه خورش بادمجان

    پاورپوینت در مورد نحوه تهیه خورش بادمجان بادمجان, پاورپوینت, پاورپوینت در مورد نحوه تهیه خورش بادمجان, تهیه, خورش, دانلود پاورپوینت در مورد نحوه تهیه خورش بادمجان, مورد, نحوه, نحوه تهیه خورش بادمجان رفتن به سایت اصلی پاورپوینت در مورد نحوه…

  • تحقیق زندگي شهري چگونه شكل گرفت 6 ص

    (ص)6تحقیقتحقیق زندگي شهري چگونه شكل گرفت 6 صچگونهدانلود تحقیق زندگي شهري چگونه شكل گرفت 6 صزندگيزندگي شهري چگونه شكل گرفت 6 صشكلشهريگرفت رفتن به سایت اصلی تحقیق زندگي شهري چگونه شكل گرفت 6 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته…